Certificats d’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

HABITATGE o COMERCIAL
Els millors preus
Realitzat per experts
De forma ràpida i senzilla

Comptem amb gran experiència en la realització de certificats d’eficiència energètica tant de locals com d’habitatges a València. Tan sols ens es suficient que el client ens informe de la direcció on sol•licita el certificat i ens desplacem amb l’equip per fer-ho de la manera més òptima i ràpida.
Realitzem personalment el certificat obligatori requerit pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per tots els habitatges i locals que hagen de ser llogades o comprades. Consisteix en un document oficial en què consten les característiques objectives sobre l’immoble, com la producció d’aigua calenta, climatització, il•luminació, etc.
Recorda que des del 2013 el CEE és obligatori per vendre o llogar immobles.
Comptem amb un historial de més de 300, entre certificats energètics de locals i certificats energètics per a habitatges realitzats en aquests últims 3 anys. Tant a la zona de València com alreadedor.
Es necessari ja que és obligatori per al propietari de qualsevol part individual d’un edifici existent (habitatges, oficines o locals) objecte d’una operació de compravenda o de lloguer.
El certificat serà qualificat amb una etiqueta energètica que pot ser classificada de l’A a la G (de més eficient a menys) segons l’eficiència i característiques de l’habitatge o local.
No ho dubti i sol•liciti ja el seu certificat d’eficiència energètica a València.

13 + 10 =